Schakel onze hulp in

Online marketeer

Onze online marketeer helpt je om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden. We weten precies waar we naar moeten kijken en houden zowel het merkgevoel als cijfers in de gaten. Want hoe belangrijk het gevoel van je merk ook is, we willen weten wat werkt en wat niet werkt. Alleen op deze manier is het mogelijk om je omzet aanzienlijk te verhogen.

the sequel in dongen

De werkzaamheden van een online marketeer

Onze online marketeer is breed inzetbaar en flexibel. We kunnen bijvoorbeeld het volgende voor je realiseren:

Search Engine Optimization en Search Engine Advertising zijn twee op zichzelf staande diensten. Bij het eerste gaan we aan de slag met organische zoekresultaten, zoals het schrijven van landingspagina’s die gericht zijn op veel gezochte trefwoorden. Terwijl we ons bij het tweede vooral focussen op betaalde advertenties op Google. We bekijken wat werkt voor jouw onderneming en stellen onze doelen hierop af.

Ga met ons in gesprek

Wil je de mogelijkheden bespreken met onze online marketeer? Plan dan een geheel vrijblijvende en gratis inspiratiesessie bij ons in Dongen in. Wanneer je nog vragen of opmerkingen hebt, bel dan naar +31 (0)162 561101 of stuur ons een e-mail via info@thesequel.nl.

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Warrior

Mascotte

warrior-mascotte

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen