PWA

Een Progressive Web App, oftewel een PWA, laten maken? Wij regelen het voor je. Een PWA kan als app én website worden gebruikt. Deze zijn beschikbaar via je browser en hoef je dus niet vanuit een app store te downloaden. Dit maakt de mogelijkheden van een PWA groter dan een native app.

Wat is een PWA?

We leggen je graag eerst uit wat een PWA is. Een PWA is een app waarbij mobiel gebruik centraal staat, maar waarbij web-functionaliteit (HTML, CSS en Javascript) wordt gebruikt. Het maakt dus niets uit welk apparaat wordt gebruikt; de PWA app gedraagt zich overal hetzelfde. Gegevens van de bezoeker worden bij de eerste request van de app ingeladen: dat is het grootste verschil tussen een ‘normale’ app en de PWA. Normaal gesproken wordt er namelijk voor elke actie een request naar de server gestuurd. Wat dus een groot voordeel is bij een PWA, is dat je deze kunt gebruiken bij een slechte of zelfs geen internetverbinding.

Een Progressive Web App, oftewel een PWA, kan als app én website worden gebruikt. Deze zijn beschikbaar via je browser en hoef je dus niet vanuit een app store te downloaden. Dit maakt de mogelijkheden groter dan een native app.

Ons team in Dongen maakt jouw PWA

Wil jij een Progressive Web App laten maken voor je onderneming? Ons team van webdevelopers gaat graag voor je aan de slag. We gaan met je in gesprek over je wensen en doelen, zodat we hierna een PWA maken die constant geschikt is voor doorontwikkeling. Want je bedrijf groeit nou eenmaal ook door.

Alle voordelen op een rijtje

We noemden eerder al dat de mogelijkheden met een PWA groter zijn dan met een native app. Maar wat bedoelen we hier eigenlijk mee? Nou, dit dus:

  • Er is minder tijd nodig voor doorontwikkeling en is dus goedkoper.
  • De Progressive Web App biedt ondersteuning voor SEO. Wat wij overigens ook voor je realiseren.
  • Een sterke performance zonder veel opslagruimte in beslag te nemen.
  • Direct verbonden met het internet. Hierdoor heb je altijd een up-to-date app en hoef je geen updates uit te voeren.

Heb je hier nog vragen over? Wij staan elke werkdag voor je klaar, geheel vrijblijvend natuurlijk.

CREATING YOUR VICTORY

plant tak afbeelding

Jouw conversie verhogen?

PLAN JE GRATIS INSPIRATIESESSIE IN

Sven

SEA-Specialist

sven-over-ons

Plan een gratis inspiratiesessie in op ons kantoor in Dongen

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het laten maken van een Progressive Web App tijdens een vrijblijvende en gratis inspiratiesessie. Heb je vragen of opmerkingen? Bel ons dan gerust via +31 (0)162 561101 of stuur een e-mail naar info@thesequel.nl.