Een leuke samenwerking

Over ons

Wist je dat de gemiddelde persoon zo’n 30 à 40% van alle gesprekken over zichzelf praat? In ons brein heeft het horen van onze eigen stem hetzelfde effect als seks. Wait, what? Ja, dat is dus echt onderzocht. Wij zijn niet anders dan de gemiddelde mens en vertellen je daarom héél graag over onszelf.

Team vol inspiratie

Allemaal vakidioten

Wesley

Developer

Voor Wesley is het werk bijna een thuisfeestje, hij woont namelijk in de straat.

Hij is een echte alleskunner. Wist je al dat Wesley eerst elektricien is geweest? Hij heeft zich om laten scholen naar developer en maakt nu de vetste websites!

Maak een connectie met Wesley op LinkedIn!

 

Lisa

SEO specialist

Lisa is degene die foutloze teksten schrijft voor onze klanten. En dat kan ze best snel, want ze typt zo’n 90 woorden per minuut. Het is zelfs zo erg, dat ze met ondertiteling vaak mee typt in haar hoofd.

Naast haar werkzaamheden bij ons, staat ze graag in de keuken, sport ze graag en zoekt ze gezelligheid op met haar man en vriendinnen.

Maak een connectie met Lisa op LinkedIn!

Ramon

Developer

Ramon kwam bij The Sequel als echte front-end developer maar heeft in no-time alle kunstjes van back-end geleerd.

Zijn collega’s vinden het knap dat Ramon van alle planten af weet te blijven. Want voor deze rasechte vegan staan er genoeg heerlijke planten in de plantenbakken.

Maak een connectie met Ramon op LinkedIn!

Sven

SEA Specialist

Direct zichtbaar in Google? Google Ads is je vriend! Dagelijks helpt Sven ondernemers hun doelen te behalen via advertenties.

Verder schudt hij slechte woordgrappen eenvoudig uit zijn mouw. Of zijn collega’s daar blij van worden? Waarschijnlijk niet.

In zijn vrije tijd houdt hij ervan om gezellig wat te drinken met zijn vriendin en met vrienden. Leuk feitje: Sven is vader van een zoon, Luca.

Maak een connectie met Sven op LinkedIn!

Philleke

Office manager

Dit is Philleke, aka Office Manager. Ze regelt alle belangrijke zaken bij The Sequel.

Ze is de echte spin in het web hier. Moet er iets besteld worden? Philleke fixt het. Hebben we iets nodig? Vraag ´t aan Philleke.

En eigenlijk is ze 24 uur per dag Office Manager. Want met 4 zoons thuis, is ze de hele dag in de weer om dingen te regelen.

Quintin

Eigenaar

Quintin komt met de gekste ideeën in het team. En dan bedoelen we soms echt gek. Alles is mogelijk en hij kent geen grenzen.

Bestaat het nog niet? Dan maken we het gewoon. Quintin zet alles op alles om het probleem van de klant op te lossen.

Zijn slogan is dan ook ‘creating your victory’. Samen winnen we. Voor minder nemen we geen genoegen.

Maak een connectie met Quintin op LinkedIn!

Mark

Developer

Mark is onze master back-end developer. Met zijn kennis van developer codes weet hij elk vraagstuk op te lossen.

Hij gaat geen uitdaging uit de weg. Voor het bouwen van een ingewikkeld platform, uitgebreide app of AR-oplossingen draait hij zijn hand niet om.

Zijn motto: Always leave your mark!

Maak een connectie met Mark op LinkedIn!

Jim

Developer

Kiezen tussen developer of designer is geen optie. Jim is een brug tussen 2 afdelingen. Je kan bij hem dus terecht met zowel vragen over de bouw van een website als het ontwerp van een logo.

Als hij niet op kantoor is, zit hij zeker niet stil. Hij is altijd in voor een potje tennis en klussen in het nieuwe huis in  Dongen.. Rijen? Of was het nou Tilburg?

Maak een connectie met Jim op LinkedIn!

Tuur

Stagiair

Als stagiair Communicatie & Multimedia Design is Tuur zeer waarschijnlijk ‘The Sequel’ van de generatie creatieve specialisten die nu werkzaam is bij onze creative agency. Mooi dat hij de komende periode in deze dynamische omgeving kan leren en mee mag doen.

Met 1.93 m en een bos krullen onmogelijk over het hoofd te zien als je een keer bij ons op de koffie komt. Tot dan!

Warrior

Mascotte

Warrior is een echte sfeermaker. Hij staat elke dag op dezelfde plek en bewaakt het fort.

 

Wat wij doen

Een kiekje achter de schermen

Genoeg over mij. Wat vind jij van mij?

Wat we meteen even kwijt willen over The Sequel, is het volgende: we zijn geen standaard marketingbureau. Allesbehalve. Wij zijn je partner die náást je staat, nooit voor of achter je. Jouw ambitie is onze ambitie. Wat dit voor jou betekent? Het betekent dat je een mede-ondernemer in de arm neemt. Niet één, maar negen. Ons team bestaat namelijk uit negen professionals met allemaal hun eigen kwaliteiten. Zij staan elke dag voor je klaar en nemen met veel plezier een stap extra voor het succes van jouw onderneming.

Creating your victory

Met bijna 25 jaar aan ervaring in de reclamebranche, bieden wij je het beste van het beste. Wij zijn nou eenmaal graag de beste. Als we dat nog niet zijn, zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk verandert. Aan ambities niks tekort. We houden dit in stand door onze doelen met elkaar te communiceren en onze neuzen dezelfde kant op te laten wijzen. Want, jouw overwinning is onze overwinning. Vandaar onze slogan ‘creating your victory’. En dat is een mooi bruggetje om te stoppen met het praten over onszelf, hoe leuk we dat ook vinden. Nu even over jou.