Een leuke samenwerking

Over ons

Als rasechte digital natives streven we elke dag naar het allerbeste resultaat voor onze klanten. Van online marketingstrategieën en SEA- en SEO-campagnes tot complete ERP-systemen en Augmented Reality-toepassingen. Ons ervaren team van specialisten gaat graag voor jou aan de slag! Jouw succes is wat ons inspireert, daarom komen we graag met jou in contact!

Geen standaard marketingbureau

Wat we meteen even kwijt willen over The Sequel, is het volgende: we zijn geen standaard marketingbureau. Allesbehalve. Wij zijn je partner die náást je staat, nooit voor of achter je. Jouw ambitie is onze ambitie. Wat dit voor jou betekent? Het betekent dat je een mede-ondernemer in de arm neemt. Niet één, maar acht. Ons team bestaat namelijk uit acht professionals met allemaal hun eigen kwaliteiten. Zij staan elke dag voor je klaar en nemen met veel plezier een stap extra voor het succes van jouw onderneming.

Creating your victory

Met meer dan 25 jaar aan ervaring in de reclamebranche, bieden wij je het beste van het beste. Wij zijn nou eenmaal graag de beste. Als we dat nog niet zijn, zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk verandert. Aan ambities niks tekort. We houden dit in stand door onze doelen met elkaar te communiceren en onze neuzen dezelfde kant op te laten wijzen. Want, jouw overwinning is onze overwinning. Vandaar onze slogan ‘creating your victory’. En dat is een mooi bruggetje om te stoppen met het praten over onszelf, hoe leuk we dat ook vinden. Nu even over jou.

Team vol inspiratie

Allemaal vakidioten

quintin-over-ons

Quintin

Eigenaar

Quintin komt met de gekste ideeën in het team. En dan bedoelen we soms echt gek. Alles is mogelijk en hij kent geen grenzen.

Bestaat het nog niet? Dan maken we het gewoon. Quintin zet alles op alles om het probleem van de klant op te lossen.

Zijn slogan is dan ook ‘creating your victory’. Samen winnen we. Voor minder nemen we geen genoegen.

Maak een connectie met Quintin op LinkedIn!

wesley-over-ons

Wesley

Developer

Wil je een online configurator of Augmented Reality toevoegen aan jouw website? Wesley regelt het voor je! Met zijn scherpe oog en kennis van code bouwt hij elke dag efficiënte en responsive websites en webshops om deze écht op te laten vallen. Na een werkdag breekt hij record na record in de sportschool en gamed hij graag.

Maak een connectie met Wesley op LinkedIn!

 

sven-over-ons

Sven

SEA-Specialist

Met zijn ondernemende en resultaatgerichte instelling helpt Sven je om het maximale uit al jouw Google Ads-campagnes te halen! Door zijn brede ervaring op online marketinggebied komt hij met klantgerichte en conversieverhogende oplossingen. Hij praat je graag bij over voetbal maar spart ook net zo fanatiek met jou over de laatste online marketingresultaten.

Maak een connectie met Sven op LinkedIn!

philleke-over-ons

Philleke

Office manager

Dit is Philleke, aka Office Manager. Ze regelt alle belangrijke zaken bij The Sequel.

Ze is de echte spin in het web. Moet er iets besteld worden? Philleke fixt het. Hebben we iets nodig? Vraag ´t aan Philleke.

En eigenlijk is ze 24 uur per dag Office Manager. Want met 4 zoons thuis, is ze de hele dag in de weer om dingen te regelen.

ramon-over-ons

Ramon

Developer

Ramon kent alle fijne kneepjes van de front-end én back-end. Met een specialisatie in de back-end programmeert en koppelt hij systemen door middel van API-requests. Hij zorgt ervoor dat alle websites en systemen “gewoon” op en top efficiënt en optimaal werken. In zijn vrije tijd stapt hij graag op zijn motor en is hij altijd te porren voor een middagje gamen of fitnessen.

Maak een connectie met Ramon op LinkedIn!

faye-over-ons

Faye

SEO-copywriter

“Als SEO-copywriter vertel ik met veel enthousiasme het verhaal van jouw merk of bedrijf!” Met een uitgekiende contentstrategie verhoogt Faye de organische vindbaarheid van jouw website en maakt ze jouw merk online en offline nog beter zichtbaar. Dit doet ze met inspirerende en overtuigende teksten. In haar vrije tijd houdt ze van terrassen, sporten en reizen naar exotische bestemmingen.

Maak een connectie met Faye op LinkedIn!

jim-over-ons

Jim

Developer

Kiezen tussen developer of designer is geen optie. Jim is een brug tussen 2 afdelingen. Je kan bij hem dus terecht met zowel vragen over de bouw van een website als het ontwerp van een logo.

Als hij niet op kantoor is, zit hij zeker niet stil. Hij is altijd in voor een potje tennis en klussen in het nieuwe huis in  Dongen.. Rijen? Of was het nou Tilburg?

tuur-over-ons

Tuur

Content creator

Hoor je de Formule-1 themesong op ons kantoor? Grote kans dat dit de Formule 1-Tiktoks van Tuur zijn. Met zijn 1.93m en bos krullen is hij onmogelijk over het hoofd te zien als je bij The Sequel op de koffie komt. Als Content Creator is hij van alle online trends op de hoogte en maakt hij de vetste video-animaties en socialmediacampagnes!

warrior-mascotte

Warrior

Mascotte

Warrior is een echte sfeermaker. Hij staat elke dag op dezelfde plek en bewaakt het fort.

Wat wij doen

Een kiekje achter de schermen