E-commerce

E-commerce is het overkoepelende begrip voor de online verkoop van goederen. Dit zijn niet alleen fysieke artikelen, zoals boeken, kleding en sieraden, maar ook de verkoop van liedjes, tickets etc. Het is een breed begrip, en bij The Sequel weten we er alles van.

We zetten je e-commerce-platform van A tot Z op

Wil je een webshop starten of is je huidige webshop aan verbetering toe? Wij zorgen ervoor dat deze optimaal wordt ingericht. Met duidelijke navigatie en call-to-actions. We weten wat de consument aantrekkelijk vindt en waar jouw doelgroep op zoekt. Met deze informatie is het ook mogelijk om SEO en SEA in te zetten op basis van e-commerce. Maar het is natuurlijk helemaal aan jou waarvoor je ons reclamebureau in Dongen inzet.

the sequel in dongen

CREATING YOUR VICTORY

plant tak afbeelding

Jouw conversie verhogen?

PLAN JE GRATIS INSPIRATIESESSIE IN

Warrior

Mascotte

warrior-mascotte

Vraag ons vandaag nog om advies

Dus, vind je het moeilijk om knopen door te hakken? Of heb je behoefte aan een mede-ondernemer die met je meedenkt en een adviserende rol aanneemt? Ons team staat elke dag voor je klaar en begeleidt je vóór, tijdens en ná het opzetten van je e-commerce-platform. Samen gaan we voor de beste resultaten. Heb je vragen? Bel dan naar +31 (0)162 561101 of stuur een e-mail naar info@thesequel.nl. Of plan een vrijblijvende en gratis inspiratiesessie bij ons in!