Branding

Branding, ook wel merkstrategie genoemd, is het verhaal en de strategie van jouw bedrijf. Branding zorgt ervoor dat klanten jouw merk herkennen en zich er bij willen aansluiten.

Vanuit 1-op-1 gesprekken komen wij er samen achter wat jouw bedrijf uniek maakt en waar de kansen liggen in de markt. Aan de hand van een doortastende strategie bouwen wij samen aan jouw merk.

Visueel

Branding is niet alleen een visuele uiting, het gaat juist om de onderliggende waarden en het verhaal erachter. Dat is waar consumenten zich tot voelen aangetrokken.

Totaalconcept

In ons brandingproces pakken wij alle facetten en onderdelen aan. Zo creëren wij de strategie en al jouw fysieke en digitale merkuitingen. Niks gaat aan ons voorbij. Zo zijn wij zeker dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient en jouw branding naadloos aansluit op de markt.

Positioneren

Na een krachtige branding gaan we meteen kijken hoe we jouw merk in de markt kunnen positioneren. Om echt op te vallen is het belangrijk om een positionering te hebben die blijft hangen in het hoofd van jouw klanten. Samen creëren en realiseren we jouw positionering. Dit doen we door te kijken naar de markt, de concurrenten en de veranderingen in de markt.

Het is belangrijk om een duidelijke positionering te hebben zodat je klanten jouw kiezen. Hierdoor verover jouw plek in de markt én behoudt je deze positie ook op de langere termijn.

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen