Webdevelopment

Wij hebben enorme expertise op het gebied van webdevelopment. Een website, webshop, platform en/of Progressive Web Applicatie (PWA): wij bouwen het.

Onze ervaring leert dat de technologie snel verandert; daardoor blijft ons bureau zich iedere dag innoveren om voorloper te blijven in webdevelopment. Jou de beste oplossing bieden door het gebruik van de juiste technologieën: daar doen we het voor.

Ons webdevelopment bureau tilt je bedrijf naar een hoger niveau

The Sequel maakt je website en webshop op maat, met jouw huisstijl en specifieke wensen. Onze webdevelopers zijn zo’n beetje tot alles toe in staat, van ‘eenvoudige’ tot complexe technische toepassingen. Dit is wat we zoal voor je doen:

Webdesign

We maken een design voor je dat blijft hangen in het hoofd van de websitebezoeker. De website wordt optimaal ingericht met superslimme toepassingen die conversiepercentages verhogen. Na jouw goedkeuring van een uniek en goed doordacht webdesign, starten we met de bouw.

Online platformen

Met antwoorden op diverse vraagstukken. Wij bouwen verschillende platformen waar we ontzettend trots op zijn. Vraag er gerust eens naar of bekijk onze gerealiseerde cases hier!

Webshops

E-commerce mag in dit rijtje niet ontbreken. Ons webdevelopment bureau in Dongen helpt je jouw producten bij de juiste doelgroep aan te bieden. Zij hoeven het dan alleen nog maar in het winkelmandje te plaatsen. Kaching!

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen

Plan een vrijblijvende inspiratiesessie met ons in

Wil je meer weten over wat ons bureau voor je kan betekenen op het gebied van webdevelopment? En wil je de mogelijkheden ontdekken wat we daarnaast allemaal kunnen realiseren?

Kom dan eens langs bij ons gezellige kantoor in Dongen, bel ons op via +31 (0)162 561101 of stuur een e-mail naar info@thesequel.nl. Tijdens een vrijblijvende en gratis inspiratiesessie vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.