Webdevelopment

Wij hebben grote expertise op het gebied van webdevelopment. Met een ervaren team van webdevelopers bouwen we jouw website, webshop, platform en/of Progressive Web Applicatie (PWA). Omdat technologie zich met de snelheid van AI ontwikkelt, blijven we iedere dag innoveren om voorop te blijven lopen in alle ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. Jou de allerbeste oplossing bieden door het gebruik van de juiste technologieën: daar doen we het voor.

Wij houden van websites: from the front to the back-end

The Sequel maakt je website en webshop op maat in jouw huisstijl. Hierbij houden we rekening met jouw specifieke wensen. Onze webdevelopers spreken vloeiend code en zijn tot alles in staat: van ‘eenvoudige’ tot complexe technische toepassingen. Dit is wat we zoal voor je doen:

Webdesign

Wij maken een toekomstbestendig design voor jouw website die jouw merk van het scherm af laten knallen (niet letterlijk dan, hè). En die jouw producten en diensten verkoopt. We bouwen websites modulair op zodat deze mee kan groeien met jouw bedrijf. Wist je trouwens dat we heel veel websites met een CMS in WordPress bouwen? Dit is voor iedereen makkelijk te gebruiken. Zelfs als je zelf totaal geen technische Timmy bent. We bouwen de website zo dat deze veilig, snel en zoekmachinevriendelijk is. En voor conversies zorgt natuurlijk.

Webdevelopment

HTML, CSS, jQuery, PHP, Laravel, Threejs en WordPress. Onze developers laten geen programma of code onbenut om voor jou de ideale website te bouwen. Wil je een nieuwe webshop integreren? Doen we! Wil je een flitsende website die nog sneller laadt dan Max Verstappen kan racen? Regelen we voor je. Eigenlijk is niets te gek! Onze developers zijn altijd in voor een uitdaging. Natuurlijk kijken we niet alleen naar het design maar ook naar gebruiksvriendelijkheid en de customer journey. We maken jouw site mobile responsive en plaatsen call-to-actions op logische plekken zodat jouw conversie door het dak heen gaat.

Online platformen

Wij bouwen platforms op maat voor diverse vraagstukken. Bij elk platform staat gebruiksgemak voorop. Met onze custom platformen bied je jouw klanten een ongeëvenaarde gebruikerservaring en bind je hen aan jouw bedrijf.
Bekijk onze cases voor een impressie.

Webshops

E-commerce mag in dit rijtje niet ontbreken. Ons web development bureau in Dongen helpt je om jouw producten bij de juiste doelgroep aan te bieden. Je klanten hoeven alleen nog maar af te rekenen, wij regelen de rest.

3D AR-applicaties

Wil je 3D AR-applicaties integreren in jouw webshop? Wij hebben de kennis en het specialisme in huis om maatwerk AR-applicaties te bouwen. Onze developers maken jouw applicatie mobile friendly voor android en ios. Hiermee onderscheid jij je van jouw concurrenten en biedt je een unieke gebruikservaring aan jouw klanten.

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen

Van analyse tot website: onze werkwijze

Voordat we jouw website bouwen, starten we met een grondige analyse. Welke doelgroep wil je bereiken? Wat heeft jouw website nodig om jouw doelen te bereiken? Wie zijn je concurrenten en wat zijn jouw KPI’s? Op basis daarvan maken we een analyse en ontwerp. Jij ontvangt altijd een link met het nieuwe design zodat je deze kunt keuren. Is het ontwerp naar wens? Dan gaan we met jouw site aan de slag. We maken deze SEO-proof zodat deze organisch kan groeien en optimaliseren het design technisch zodat je website altijd soepel en snel werkt. Ook als je al een bestaande website hebt en deze wilt optimaliseren kun je bij ons terecht. Wij bieden zowel B2C als B2B-webdevelopment.

 

Zien wat we voor jouw website kunnen doen? Plan jouw inspiratiesessie in

Besteed jouw webdesign en webdevelopment uit aan ons bureau en laat jouw bedrijf ook online schitteren! Kom langs bij ons kantoor in Dongen en ontdek jouw mogelijkheden tijdens een gratis inspiratiesessie.