Francine Broos

Nieuwe website

Francine Broos is een bekende naam in de interieurarchitectuur. Je kan niet om haar werk heen zonder direct geïnspireerd te raken. We zijn dan ook heel trots dat we haar hebben geholpen om dit ook in haar website te uiten.

Nieuwe look, nieuw design

Minimalistisch websitedesign

Francine Broos heeft een eigen signatuur in haar werk. De verbinding tussen interieurarchitectuur, architectuur en de omgeving, is waar ze zich in onderscheidt. Sleutelwoorden van haar werk zijn: modern, wit en minimalistisch. Aan ons de vraag om hier een passend websiteontwerp bij te maken.

De stappen die we namen

  • We maakten een nieuwe huisstijl.
  • De nieuwe huisstijl implementeerden we in de website. Hier zie je haar werk en visie duidelijk in terug: minimalistisch, wit en modern. Daarom vind je op deze site geen lange lappen tekst over haar werk, maar laten we haar werk voor zich spreken. Dit zie je terug in stijlvolle, ‘cleane’ foto’s en een overzichtelijk webdesign dat precies laat zien waar Francine Broos interieurarchitectuur voor staat.

Het succes

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. De website laat dit in één oogopslag zien. Hierdoor past het nieuwe websiteontwerp perfect bij de merkidentiteit van Francine Broos interieurarchitecten. Ook vind je haar ‘signature look’ terug in de foto’s en het simplistische ontwerp van de site. Hiermee tilt het interieurarchitectenbureau ‘less is more’ naar een hoger niveau!

 

plant tak afbeelding

Jouw conversie verhogen?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Warrior

Mascotte

warrior-mascotte

Ontdek de talloze mogelijkheden

Bekijk onze andere samenwerkingen