On- en offline

Reclamebureau

Een reclamebureau dat samen met jou kijkt naar de toekomst van je bedrijf en zorgt voor groei: dat is The Sequel in Dongen.

Niet elk bedrijf is hetzelfde en heeft dezelfde reclame nodig; daarom creëert ons bureau voor iedere opdracht een unieke aanpak. Gaan wij voor jou aan de slag? Dan staat ons topteam altijd voor je klaar als je vragen op opmerkingen hebt!

MAAK KENNIS MET HÉT RECLAMEBUREAU IN DONGEN

Wanneer je een gratis en vrijblijvende inspiratiesessie bij ons reclamebureau nabij Tilburg en Breda inplant, mag je het volgende van ons verwachten:

Persoonlijke kennismaking

Een persoonlijke kennismaking met ons gezellige team: Quintin, Philleke, Sven, Mark, Jim, Ramon, Wesley, Tuur en Lisa.

Uitleg van onze creatieve werkzaamheden

Inzichten in hoe we samen je onderneming gaan laten groeien – hoe we jou vindbaarder maken in Google – hoe jij nog meer klanten blij gaat maken!

Digitale strategie

Een richting van een digitale strategie en verdere aanpak. Spreekt je dit helemaal aan en word je net zo enthousiast van ons bedrijf als wij van die van jou? Dan maken wij een offerte voor je.

Creatieve ideeën: wij maken het waar

We krijgen onwijs veel energie van onze opdrachtgevers, of dit nu een restaurant is, een winkel of een bouwbedrijf. Ons bureau doet er alles aan om online cijfers te verbeteren met reclame en andere marketinguitingen, waardoor jij je onderneming laat groeien. Ook offline gaat ons reclamebureau in Dongen, tussen Tilburg en Breda in, voor je aan de slag! Het team bij ons bureau ontwerpt en levert alle reclame en drukwerk die je je kan bedenken: flyers, merchandise, handleidingen.. je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken en wij regelen het voor je.

Ga in gesprek met onze specialisten

De deur van ons reclamebureau in Dongen staat op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur altijd voor je open! Kom dus zeker eens een kop koffie drinken of neem plaats aan onze bar voor iets sterkers. De specialist waar jij even mee wil sparren, maakt graag tijd voor je vrij, zodat al je vragen worden beantwoord. Natuurlijk komen wij  ook graag naar jou toe. Dat is weer handig als je om tijd verlegen zit en toch een persoonlijk gesprek wil met onze webdeveloper, designer, online marketeer of office manager.

Til je bedrijf naar een hoger niveau

Wij zijn benieuwd naar je wensen in reclame en marketing, en hoe je de samenwerking met ons bureau voor je ziet! Het is helemaal aan jou hoe je met ons in contact wil komen. Dit kan door te bellen naar +31 (0)162 561101, een e-mail te sturen naar info@thesequel.nl of eens binnen te wandelen bij ons reclamebureau in Dongen, niet ver van Breda en Tilburg. We kijken er al naar uit!

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Philleke

Officemanager

philleke-over-ons

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen