Jouw bedrijf in de spotlights

Google advertenties

Google advertenties zijn dé manier om hoog in de rankings van Google te komen. En dat wil je, want Google is de grootste zoekmachine ter wereld. Ook is Google de meest bezochte website ter wereld, wat dus betekent dat het maken en kopen van Google advertenties geen slechte zet is.

Google advertenties, oftewel: Google Ads

Om je merkbekendheid te vergroten en meer kans te krijgen om bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen, kan je advertenties kopen via Google Ads. Je verschijnt dan bij bepaalde zoekwoorden waar je op in hebt gezet. Hoe populairder het zoekwoord, hoe meer je betaalt – meerdere bedrijven strijden er namelijk voor om op dit zoekwoord te scoren. Door Google Ads in te zetten, houdt Google bij op welke zoekopdrachten je wordt gevonden. Met deze informatie kan je je marketingcampagne steeds weer verbeteren en bepaalde zoektermen optimaliseren of juist uitsluiten.

Laat je helpen door onze marketeer

Onze online marketeer helpt je graag door je Google advertenties te maken en in te zetten. Besteed dit dus met een gerust hart bij ons uit door contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar +31 (0)162 561101 of ons een e-mail te sturen via info@thesequel.nl. Natuurlijk ben je ook welkom om eens bij ons binnen te wandelen in Dongen.

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Quintin

Eigenaar

quintin-over-ons

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen