Royal Car Rental Bonaire – Supersnel een nieuwe merkidentiteit, website én car wraps voor dit Bonairiaanse autoverhuurbedrijf.

Avontuurlijke merkidentiteit voor internationaal autoverhuurbedrijf

Een nieuw autoverhuurbedrijf op Bonaire, dat is Royal Car Rental Bonaire. Uniek en onderscheidend, omdat er nog nooit eerder een luxe wagenpark op het eiland was. Luxe, maar toch betaalbaar. Bovendien krijgen klanten een heleboel extra services, zoals een BOB-, benzine- en carwash-service.

Wat was de vraag?

Complete identiteit? No problem!

Royal Car Rental Bonaire benaderde ons met de vraag of we een complete identiteit konden creëren. En dat allemaal vanuit ons koude kikkerlandje. Oh ja, en graag binnen drie maanden live. No problem!

De stappen die we namen

 • Stap 1

  Nieuwe huisstijl

  We maakten een logo en een huisstijl.

 • Stap 2

  Een nieuwe website

  We maakten een website. De teksten werden geschreven door een tekstschrijver op Bonaire. Dit om het gevoel zo goed mogelijk over te brengen.

 • Stap 3

  Auto’s wrappen

  We zorgden ervoor dat alle auto’s waren gewrapped voordat ze naar Bonaire werden verscheept. Dit moest dus vliegensvlug geregeld worden.

 • Stap 4

  We steunen de voedselbank

  Het bedrijf wil iets terugdoen voor de bewoners op Bonaire. Daarom hebben we een concept gecreëerd waarmee klanten hun ongeopende voedsel gemakkelijk kunnen doneren aan de voedselbank.

 • Stap 5

  Een plattegrond met alle hotspots

  We tekenden een plattegrond met alle spotlights waar je met de auto naartoe kan. Dit om men een idee te geven van waar je met de auto mag komen.

Het succes

 • In drie maanden tijd realiseerden wij een compleet concept, zetten we een website live en zorgden we ervoor dat het bedrijf vanaf 1 september 2022 kon beginnen met autoverhuur op Bonaire.
plant tak afbeelding

Jouw conversie verhogen?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Quintin

Eigenaar

quintin-over-ons

Ontdek de talloze mogelijkheden

Bekijk onze andere samenwerkingen