Diverse expertises in huis

Marketing kanalen

Er zijn een heleboel marketing kanalen die nuttig kunnen zijn voor jouw bedrijf. Maar zeker niet álle kanalen zullen voor jou van belang zijn. Natuurlijk wil je wel zoveel mogelijk uit je marketinginvestering halen. Om dat te behalen, kies je voor een select aantal marketing kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt. En dat is dus niet overal. Scheelt weer tijd en moeite, toch?

Marketing kanalen om sowieso op in te zetten

Het belangrijkste marketing kanaal is je website. Dit is namelijk hét visitekaartje van je bedrijf en tegenwoordig onmisbaar. Een bedrijf zonder website is eigenlijk altijd een echte no-go. Op je website spreek je je doelgroep op de juiste manier aan (een manier waarop zij zich aangesproken voelen) en geef je de bezoeker alle informatie die hij nodig heeft. Beschrijf waar je bedrijf voor staat, je producten of diensten en vul dit aan met beelden die aanspreken.

Ook social media zijn voor bijna elk bedrijf nuttig. Social media hebben namelijk tegenwoordig ook een functie als zoekmachine. Vooral jongeren gebruiken Google steeds minder om bijvoorbeeld rechtstreeks via TikTok of Instagram een zoekterm in te vullen. En dan wil jij natuurlijk tevoorschijn komen!

Andere voorbeelden

Naast je website en social media, zijn er natuurlijk nog een heleboel andere kanalen waar je marketing op kan inzetten. Denk aan:

  • Fysieke marketing
  • Radio- en tv-reclame
  • E-mailmarketing
  • SEO – geïntegreerd op je website
  • Mond-tot-mondreclame door reviews

We bepalen graag samen met jou welke marketing kanalen het best zijn voor jouw onderneming. Dit doen we door te onderzoeken waar je doelgroep zich bevindt en wat de behoeftes zijn. Met deze informatie spelen we hier slim op in en blijven we continu sturen en aanpassen.

Leer ons kennen

Een samenwerking is voor ons al een overwinning op zich, maar we doen het natuurlijk allemaal om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dát is de overwinning waar we samen voor gaan. We leren jou en je onderneming graag kennen in een gratis inspiratiesessie bij ons in Dongen. Heb je vooraf vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)162 561101 of een e-mail te sturen naar info@thesequel.nl.

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Tuur

Content creator

tuur-over-ons

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen