Word organisch vindbaar

SEO uitbesteden

Ga jij SEO uitbesteden? The Sequel in Dongen helpt je verder! SEO staat voor Search Engine Optimization en wordt in het Nederlands vertaald naar zoekmachine optimalisatie. In een notendop betekent dit het volgende: jouw website in de gratis resultaten van Google laten verschijnen.

Als mkb-bedrijf SEO uitbesteden – wij staan voor je klaar

SEO uitbesteden is een stap die veel midden- en kleine bedrijven nemen. Een tekort aan mankracht, budget en tijd zijn hier vaak de redenen voor. Neem daarom onze SEO-professionals in Dongen in de arm! Onze specialisten zetten met veel plezier hun krachten in, zodat jouw onderneming organisch vindbaar wordt in Google. Dit doen we door:

  • Sterke teksten te schrijven met een goede linkstructuur;
  • Links op externe websites te plaatsen;
  • Uitstekende webdevelopment in te zetten;
  • Designs te maken waarmee je doelgroep getriggerd wordt.

Lokale, regionale of landelijke SEO inzetten

Een klein dorpswinkeltje heeft natuurlijk een heel andere vindbaarheidswens dan een webshop die (inter)nationaal bestellingen verstuurt. Daarom gaan we voor elke onderneming op een unieke manier aan de slag. Lokale SEO wordt vooral ingezet voor fysieke ondernemingen. Het is hierbij natuurlijk niet relevant om bijvoorbeeld mensen in Groningen te bereiken, wanneer jouw bedrijf zich in Breda bevindt. Je wil juist bekendheid creëren in je eigen omgeving. De juiste marketingondersteuning is dus echt van belang. Wij weten hoe we dit moeten doen en zetten een sterke lokale digitale strategie binnen SEO voor je op!

Ga vrijblijvend met ons in gesprek

We vertellen je graag meer over het uitbesteden van lokale, regionale of landelijke SEO tijdens een gratis inspiratiesessie. Heb je vragen of opmerkingen? Bel ons dan via +31 (0)162 561101 of stuur een e-mail naar info@thesequel.nl.

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Tuur

Content creator

tuur-over-ons

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen