Organische vindbaarheid

SEO voor kleine bedrijven

Wij zetten SEO onder andere in voor kleine bedrijven. SEO betekent Search Engine Optimization; in het Nederlands ‘zoekmachineoptimalisatie’. Door SEO in te zetten, is jouw bedrijf organisch vindbaar in Google. Dat wil zeggen: zónder betaalde advertenties in te zetten, maar juist in te spelen op het zoekgedrag van je doelgroep.

Waarom SEO zo belangrijk is voor kleine bedrijven

Grote bedrijven – zoals Bol.com – hebben vaak grote interne marketingteams die dagelijks bezig zijn met de optimalisatie van de website, teksten, advertenties, et cetera. Als klein bedrijf heb je daar waarschijnlijk de mankracht en/of het budget niet voor. Hoe word je dan relevant in de chaotische online wereld? Simpel: door je SEO uit te besteden aan een professioneel marketingbureau. The Sequel in Dongen is jouw partner die niet voor of achter je staat, maar náást je. We willen jou leren kennen, je onderneming, je doelen, je doelgroep. Alleen op deze manier kunnen we optimale SEO inzetten voor kleine bedrijven. Hoe we dat doen? Dat verklappen we tijdens jouw gratis inspiratiesessie!

Wij beantwoorden de vragen van je doelgroep

Je hebt jouw onderneming waarschijnlijk pas opgezet nadat je hier goed over na hebt gedacht, onderzoek hebt gedaan en uit hebt gezocht waar je doelgroep behoefte aan heeft. Eigenlijk gaan onze SEO-specialisten precies op dezelfde manier aan de slag voor diverse kleine bedrijven. Samen vervullen we de behoefte van websitebezoekers en zorgen we ervoor dat je conversiepercentages stijgen. Ga met een van onze professionals in Dongen in gesprek door te bellen naar +31 (0)162 561101 of een e-mail te sturen via info@thesequel.nl.

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Faye

SEO-copywriter

faye-over-ons

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen