Jouw bedrijf maken we vindbaar

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is de Nederlandse vertaling van SEO (Search Engine Optimization). Het houdt in dat we stappen zetten waardoor de organische vindbaarheid van jouw onderneming sterker wordt. Je wil namelijk in de top tien – en het liefst in de top drie – van de organische zoekresultaten van Google terechtkomen.

the sequel in dongen

Je doelgroep komt je merk vanzelf tegen door zoekmachine optimalisatie

De gemiddelde persoon googelt zo’n 3 keer per dag. Ga maar eens na wat jij vandaag al in Google hebt opgezocht. Misschien wel ‘zoekmachine optimalisatie’? Grote kans dat je daardoor op deze pagina terecht bent gekomen! Dát is nou de kracht van deze organische marketingtool. Door allerlei methodes te gebruiken waar Google blij van wordt, hebben wij ons een weg gebaand door de chaos en zijn we op jouw beeldscherm terechtgekomen. Cool, toch? Dit kunnen we ook voor jouw bedrijf in regio Dongen doen! Daarnaast zijn wij onder andere je partner voor:

Maak kennis met ons topteam

Wil je The Sequel inschakelen voor zoekmachine optimalisatie? Kom dan gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek bij ons in Dongen! Deze inspiratiesessie is geheel vrijblijvend en gratis. Bel ons op via +31 (0)162 561101 of stuur een e-mail naar info@thesequel.nl. Natuurlijk staan we ook gewoon voor je klaar wanneer je eens bij ons binnen komt wandelen!

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Sven

SEA-Specialist

sven-over-ons

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen