Ben jij onze nieuwe SEA Specialist?

Onze klanten groeien hard. En wij ook. Daarom zijn we hard op zoek naar jou.

Word jij enthousiast van het bedenken van de beste online advertentiecampagnes? Ben je voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om geformuleerde doelstellingen te behalen? Heb jij 1 tot 3 jaar praktijkervaring met SEA en wil jij jezelf hier nog meer in ontwikkelen? Ja? Dan word jij onze nieuwe SEA Specialist?

Onze belofte

Je gaat nauw samenwerken met een klein gedreven team. Voor verschillende en uiteenlopende klanten. Je krijgt volop ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Zo word jij de beste in je vak. Elke dag werk je in een inspirerende omgeving. Samen ontwikkelen we maximaal online succes voor onze klanten.

Ben je nu al overtuigd?

Stuur dan een e-mail naar Sven@thesequel.nl of kom langs voor een kop koffie.

Kom werken bij een gedreven en creatief reclamebureau

We krijgen het warm als we onze klanten zien groeien. Onze passie is het zoeken en benutten van kansen voor klanten. Door met elkaar te sparren, te innoveren en te groeien, zorgen we iedere dag voor creatieve en vernieuwende oplossingen.

Wij geloven erin dat we samen verder komen. Er is daardoor alle ruimte om jouw inbreng te delen.

Jouw werkervaring en kennis

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding (bijv. Commerciële Economie)
 • 1 tot 3 jaar werkervaring met online marketing
 • Je hebt uitgebreide ervaring met SEA
 • Behaalde Google Certificaten, of wil deze gaan halen
 • Je bent analytisch sterk, je gaat voor meetbaar resultaat
 • Je weet de juiste bezoeker te bereiken met sterke advertenties
 • Ervaring met Social Media Marketing is een pré
 • Ervaring met Adobe programma’s is een pré

Goed salaris. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 • Je krijgt een goed salaris op basis van jouw ervaring en kennis
 • Iedere dag een heerlijke lunch, samen met je collega’s
 • Leuke vrijdagmiddagborrels om de week af te sluiten
 • Je komt te werken in een uniek pand waar je veel inspiratie krijgt
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en tijd voor persoonlijke ontwikkeling
 • Veel variatie. Je werkt voor verschillende typen websites en webshops

Onze klanten groeien hard. En wij ook.

We werken voor mooie en gevarieerde klanten. Als SEO Specialist ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Geen dag is het zelfde. De ene dag werk je aan het verbeteren van de conversie op een goedlopende webshop met ruim 20.000 bezoekers per maand. De andere dag bespreek je samen met klanten resultaten en vervolgstappen. Later op de middag bespreek je met je collega's de SEA strategie voor een nieuwe website.

Ons contact met klanten is persoonlijk, we zijn tenslotte Brabanders. We kennen iedereen bij naam, en spreken onze klanten vaak. Wij zijn er van overtuigd dat structureel samenwerken leidt tot groei. Zo hebben we Houten Kozijn Online vanaf de start geholpen met hun online succes. En zo zijn er nog veel meer!

Geen CV, wel koffie!

Word jij blij van deze functie en denk je dat jij bij ons past? Plan nu een koffieafspraak met Sven. Een CV of een motivatiebrief kan natuurlijk ook, maar hoeft niet. Dit kan naar info@thesequel.nl.

Waarom Sven al 2 jaar Online Marketeer is bij The Sequel

“Ik werk nu ruim 2 jaar bij The Sequel. Voornamelijk de grote afwisseling in werkzaamheden was voor mij de reden om hier te komen werken. Ik kreeg de uitdaging om klanten met omzetten van meer dan €4.000.000,- nog verder te laten groeien. Maar ook het werken voor start-ups & kleine bedrijven zorgt bij mij voor veel energie. Daar zie je echt hoeveel impact je werk heeft op de groei van een bedrijf. Die combinatie zorgt echt voor een super toffe baan.

In de 2 jaar dat ik hier werk zijn we ontzettend hard gegroeid. En we blijven groeien. Door steeds te blijven leren, bijv. door cursussen te volgen en iedere dag te sparren met elkaar. Zien we nieuwe kansen voor onze klanten? Dan gaan we de zelfde week nog aan de slag om nog betere resultaten te behalen!

Dus, wil je graag werken bij een marketingbureau waar je je eigen inbreng kan geven en ideeën direct kan doorvoeren? Dan word ik graag jouw collega! Wil je een keer een drankje doen om meer te weten te komen? Bel me dan op 0162-237782 of stuur een bericht op mijn LinkedIn

ONZE CASES

Benieuwd naar de mogelijkheden?
;

  Mijn naam is en ik heb een vraag over Je kunt contact met mij opnemen via:
  email: telefoonnummer:
  Mijn vraag is: