Vindbaar in zoekmachines

SEA-specialist

Ben je op zoek naar een SEA-specialist die jouw onderneming in de schijnwerpers zet door middel van zoekmachine adverteren? Dan helpen we je bij The Sequel in Dongen graag verder. We zorgen ervoor dat je een groter bereik hebt, een hoger conversiepercentage behaalt en hogere omzetten genereert. Onze SEA-specialisten zetten in op diverse online campagnes die perfect passen bij de behoefte van je doelgroep.

Ga eens in gesprek met onze SEA-specialist

In 2021 gebruikten ruim vier miljard mensen maandelijks minstens één socialmediakanaal. Dit is ongeveer 53% van de wereldbevolking. Daarbij worden er wereldwijd (ook weer maandelijks) ongeveer 60 miljard zoekopdrachten via Google ingevoerd. Dáárom is de SEA-specialist een ontzettend belangrijke speler om je onderneming relevant te maken. SEA staat voor Search Engine Optimization; in het Nederlands ‘zoekmachine adverteren’.

De SEA-specialisten van ons full service internet marketing bureau weten precies hoe ze jouw doelgroep het best bereiken en hoe er clicks, conversies en omzetten binnenkomen. Hiervoor zetten we online campagnes op die zichtbaar zijn in Google en socialmediakanalen. Wil je alvast meer ontdekken over zoekmachine adverteren? Plan dan een gratis inspiratiesessie in met onze SEA-specialist!

Jouw nieuwe succesverhaal begint hier

Kan je wel wat ondersteuning gebruiken van een SEA-specialist? Of wil je – naast zoekmachine adverteren – gebruikmaken van (één van) onze andere diensten op het gebied van digital marketing? Bel dan naar +31 (0)162 561101 of stuur ons een e-mail via info@thesequel.nl. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om ons kantoor in Dongen binnen te wandelen!

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Arne

Full stack developer

arne

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen