Jouw bedrijf in de spotlights

Digital marketing

Door middel van digital marketing zorgen we dat jouw bedrijf zichtbaar en vindbaar wordt. Met relevante advertenties in Google Ads en social media zorgt The Sequel in Dongen ervoor dat jouw doelgroep je onderneming tegenkomt. Precies wanneer zij je nodig heeft. Ook door het schrijven van sterke pakkende teksten wordt jouw website sneller gevonden. Potentiële klanten vinden jou op deze manier altijd op het juiste moment.

the sequel in dongen

Digital marketing via ons bureau inzetten

Wij hebben een team vol kennis en passie! Wanneer het dus gaat om digital marketing, staan de SEO- en SEA-specialisten bij ons bureau meteen klaar. SEO staat voor Search Engine Optimization en betekent dat je organisch goed vindbaar bent. SEA staat voor Search Engine Advertising en betekent dat je betaalde advertenties implementeert. Wanneer je kiest voor het uitbesteden van online marketing, brengen we je organisatie naar een nieuw level door zoekmachineoptimalisatie en -advertenties te combineren. Uiteraard kun je ook  kiezen voor een van de twee.

Scoor in de top van Google

Als je iets googelt, hoe vaak klik je dan door naar pagina twee? Nooit? Nee, wij ook niet. Daarom is het juist zo belangrijk om in de top 3 van Google te scoren! Wanneer je ons bureau voor digital marketing inschakelt, doen we er alles aan om de topscores in Google te bemachtigen, bijvoorbeeld door middel van leadgeneratie. Samen zetten we alle facetten strategisch in en zorgen we voor een perfecte samenhang van online marketingstrategieën. Ben je benieuwd naar hoe we dit aanpakken? Kom eens langs voor een vrijblijvende en gratis inspiratiesessie en ontvang persoonlijke input!

Zullen we de koffie alvast klaarzetten?

Je bent meer dan welkom om eens bij ons bureau in Dongen langs te komen om de mogelijkheden binnen digital marketing te bespreken. We zijn heel benieuwd naar jouw onderneming en horen graag wat je doelen zijn. Dan gaan we daarna misschien wel aan de slag met jouw specifieke opdracht! Liever even bellen of e-mailen? Dat doe je via +31 (0)162 561101 of info@thesequel.nl.

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Philleke

Officemanager

philleke-over-ons

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen