Call to action

Leadgeneratie

Bij The Sequel in Dongen focussen we ons onder andere op leadgeneratie voor diverse ondernemingen. Hierbij gaat het om een persoon die interesse heeft getoond in je product of dienst, maar nog geen actie heeft ondernomen. Wij spelen hierop in, zodat diegene in de toekomst wél actie onderneemt, wat jouw omzet dus verhoogt.

Leadgeneratie, zonder irritant te zijn

Heb je het weleens meegemaakt? Je wordt gebeld door een verkoper over een product of dienst waar je totaal geen interesse in hebt. Dat is natuurlijk onwijs irritant en alleen maar negatief. Dat is leadgeneratie gelukkig niet!

Omdat we tegenwoordig zoveel technologische mogelijkheden hebben, passen we onze digitale strategie perfect aan op de potentiële afnemer. Hij of zij heeft dus in alle gevallen al eens interesse getoond in de dienst of het product, waarop wij dan weer inspelen met online marketing. Dit resulteert in conversies, meer afzet en een langdurige relatie met je klant.

Laten we elkaar inspireren in een persoonlijk kennismakingsgesprek

Heb je interesse in een samenwerking met onze creative agency? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)162 561101 of een e-mail te sturen naar info@thesequel.nl. Onze professionals in Dongen plannen dan graag een vrijblijvende en gratis inspiratiesessie met je in. Bij ons of bij jou?

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Faye

SEO-copywriter

faye-over-ons

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen