Samen schrijven we jouw succesverhaal

Contentstrategie

Een goede contentstrategie is datagedreven, concreet en tegelijkertijd creatief. In een dergelijke strategie leg je vast wat je doel is, wat je wilt publiceren en wanneer, welke online kanalen je hiervoor wilt gebruiken en wie de doelgroep is die de content gaat lezen. Wij onderzoeken en documenteren je contentstrategie. Zo ontstaat er uiteindelijk meer traffic, leads en klanten.

Wij maken je contentstrategie

Onze marketeers zetten zich in voor socialmediamarketing, het maken en schrijven van je nieuwe website en alles wat nog meer met content te maken heeft. Door een concrete contentstrategie te maken, weten we precies voor wie, wanneer en waarom we het doen. Hiermee realiseren we samen meer succes. Denk dan aan het behalen van meer omzet uit bestaande klanten, het aantrekken van nieuwe klanten of de vergroting van de naamsbekendheid. We bespreken graag je marketingdoelen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het opstellen van een goede contentstrategie? Ons team in Dongen staat iedere werkdag voor je klaar. Bel ons dus gerust via +31 (0)162 561101 of stuur een e-mail naar info@thesequel.nl. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom om eens bij ons langs te komen voor een gratis en vrijblijvende inspiratiesessie.

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Warrior

Mascotte

warrior-mascotte

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen