Jouw overwinning is onze overwinning

Je doelen in marketing

Wanneer je wil groeien in marketing, is het belangrijk om duidelijke doelen te stellen. Wij bespreken dit graag met jou en zetten alles in een helder overzicht. Zo weet je waar je aan toe bent en naar welke doelen we samen kunnen toewerken. Denk dan bijvoorbeeld aan: meer conversies behalen (aankopen, websitebezoekers, kliks, etc.), meer naamsbekendheid en/of verhoging van klantbetrokkenheid.

the sequel in dongen

Marketing en de daarbij horende doelen

Iedere onderneming is uniek. Dit betekent dat marketingdoelen ook zeer anders ingericht worden per merk. Wanneer je net een kledingwinkel opent, vind je het waarschijnlijk belangrijk om zoveel mogelijk (potentiële) klanten kennis te laten maken met je winkel. Maar wanneer je al jarenlang coaching aanbiedt, wil je waarschijnlijk het vertrouwen behouden en eventueel nog meer laten groeien. Wij kijken graag met je mee naar wat jouw wensen zijn en waar je jezelf graag ziet over een bepaalde tijd.

De stappen die we hanteren

Zoals we eerder al noemden: ieder bedrijf is uniek. Daarom gaan we graag met je in gesprek om te bepalen welke doelen in marketing geschikt en succesvol zijn voor jou. Op deze manier gaan we met je aan de slag:

  • Kennismaking tijdens een vrijblijvende inspiratiesessie.
  • We bespreken de mogelijkheden en maken op basis hiervan een offerte.
  • Na goedkeuring op de offerte gaat ons team aan de slag. Dit kan betrekking hebben tot SEO en SEA, maar ook op webdevelopment en/of design.
  • We zorgen ervoor dat jouw doelen in marketing én daaromheen worden verwezenlijkt. Dit doen we zolang als jij dat wilt!

Samen schrijven we jouw succesverhaal

The Sequel ziet jouw overwinning ook als onze overwinning. We zien onszelf als mede-ondernemers die niet alleen voor je klaar staan zoals ‘in het contract’ staat. Wanneer je hulp nodig hebt, zijn wij er. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)162 561101 of een e-mail te sturen naar info@thesequel.nl.

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Quintin

Eigenaar

quintin-over-ons

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen