Samen streven we naar de beste resultaten

Social media strategie

Een social media strategie die werkt op de lange termijn. Dat lukt niet door volgers op social media te kopen, dagelijkse content te plaatsen (wat zelfs averechts kan werken) en enkele hashtags onder je posts te zetten. Er moet herkenbaarheid, creativiteit en informatie of entertainment in je posts zitten, waarmee je organisch volgers bereikt. Bedenk: wat wil ik mijn bezoekers laten zien? Hoe wil ik mijn merk profileren? Waarmee trek ik mijn doelgroep binnen?

Een goede social media strategie focust op jouw doelgroep

Onder een digitale marketing strategie hangt vaak social media, SEO en SEA. Dit is ook te combineren, door bijvoorbeeld te adverteren via Facebook. Wil je met je digitale marketing strategie voornamelijk inzoomen op social media, omdat de doelgroep zich daar veel bevindt? Dan is dat een goed idee waar wij je graag bij helpen. We kijken echter ook naar andere marketingkanalen waar jouw merk een grote waarschijnlijkheid heeft om te groeien – en gebruiken deze. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Fysieke marketing
  • Radio- en tv-reclame
  • Je website
  • E-mailmarketing

Succesvolle campagnes

Om te ontdekken of jouw social media strategie en campagne goed verloopt, is het belangrijk om data te verzamelen en onderzoeken. Je stopt veel werk in een digitale marketing strategie, en dan is het dus net zo belangrijk om tijd te investeren om te bekijken of deze daadwerkelijk werkt. Waar gaat het goed? Waar liggen verbeterpunten? Door deze vragen te beantwoorden, kan je steeds bijsturen en ervoor zorgen dat je campagne succesvol verloopt. Maak dit inzichtelijk door tags in te stellen met Google Tag Manager. Wij nemen dit graag van je over!

Zet je merk in de spotlights

Met een goede digitale marketing strategie zet je jouw onderneming in het zonnetje. Wij zorgen ervoor dat je doelen worden bereikt. Hoe we dit doen? Daarvoor willen we graag eerst met je in gesprek, want elke onderneming én dus elke social media strategie is anders. Plan een vrijblijvende inspiratiesessie met ons in, bel ons op via +31 (0)162 561101 of stuur een e-mail naar info@thesequel.nl.

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Arne

Full stack developer

arne

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen