Wij zijn je creatieve mede-ondernemer

Creative agency

The Sequel is een creative agency in Dongen die marketing, webdevelopment, design, en alles daaromheen verzorgd. Voor iedere expertise hebben wij de juiste professionals met veel kennis in huis. We zorgen ervoor dat jij opvalt bij je bestaande én (potentieel) nieuwe klant. Hoe we dit doen is helemaal afhankelijk van waar jouw bedrijf voor staat.

Een creative agency als mede-ondernemer

Als creative agency houden we ons bezig met alles omtrent het beter in beeld brengen van jouw merk. Dit doen we bijvoorbeeld door een sterke social media strategie uit te werken, maar ook door een compleet nieuwe huisstijl inclusief website te maken. De mogelijkheden zijn bij ons zo klein of groot als jij wilt.

Wij streven er altijd naar dat je ons ziet als je mede-ondernemer. Dit houdt in dat we niet alleen volgens ‘het boekje’ werken, maar er ook daarbuiten voor je zijn. Dat is waar wij bij The Sequel voor staan, want jouw overwinning is onze overwinning.

Plan een gratis inspiratiesessie met ons in

Even een kopje koffie drinken bij onze creative agency? We bespreken graag je wensen en denken meteen met je mee! Ons creatieve team staat namelijk nooit uit. Plan je vrijblijvende inspiratiesessie bij ons in Dongen in of bel bij vragen gerust even naar +31 (0)162 561101 of stuur een e-mail naar info@thesequel.nl.

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Arne

Full stack developer

arne

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen