working-in-studio-esmono

ESMONO

Wat zeg je?! In een geluidscabine van Esmono ben jij verzekerd van een bijzondere ervaring. Speel je concert live in een geluidscabine van Esmono zonder dat iemand om je heen hier last van heeft. 

Esmono is een initiatief van Bromedo. Bromedo is een metaalbewerkingsbedrijf en ook een leuke klant van ons. 

Voor Esmono hebben wij een unieke website gemaakt. Door middel van een slim formulier hebben we een offerteaanvraag-formulier gemaakt die echt converteert, en goed ook. Maandelijks komen er namelijk vele offerteaanvragen binnen. Daarnaast hebben wij een totale merkidentiteit gecreëerd. Zo is het complete wagenpark beplakt, flyers ontworpen en hebben wij BNR’s ingezet om te vloggen, zoals Tony Junior. 

Nu gebruiken Guus Meeuwis, Bløf en Edwin Evers ook een Esmono geluidscabine. Het Herman Brood college is ook volledig voorzien van Esmono geluidscabines.

ZOEKCAMPAGNES

Het voordeel van deze cabines is dat ze makkelijk demonteerbaar zijn en daardoor kunnen ze gemakkelijk overal neer worden gezet. De cabines kunnen op maat gemaakt worden zodat er voor iedereen wel een plek is voor een Esmono geluidscabine.

Maandelijks verzorgen wij zoekcampagnes en de social media om Esmono de zichtbaarheid te geven die het verdiend. Hierdoor zien wij maandelijkse stijging in het aantal aanvragen van toenemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
;

ONZE CASES

    Mijn naam is en ik heb een vraag over Je kunt contact met mij opnemen via:
    email: telefoonnummer:
    Mijn vraag is: