Meer bezoekers op je website

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden? Laat het over aan ons SEO-specialist in Dongen. Wanneer we aan de slag gaan voor jouw onderneming, zorgen we ook voor optimale linkbuilding. Dit is een belangrijk aspect waarmee jouw website uiteindelijk een hogere Authority Score (AS) krijgt en dus in Google ook een hogere waarde krijgt! We leggen het uit.

Waarom je linkbuilding wilt uitbesteden

Linkbuilding kan op diverse manieren. Er zijn bijvoorbeeld middelen waarmee je links uitwisselt, maar wij zetten voornamelijk in op het schrijven van informatieve artikelen. Deze blogs of artikelen gaan over jouw bedrijf en focussen zich op een bepaald zoekwoord. We verwerken hierin sowieso de link naar je homepagina, en meestal ook een tweede link naar een andere belangrijke pagina op je website. Dit artikel plaatsen we op externe websites waar artikelen te lezen zijn die binnen het onderwerp vallen.

Doordat de link naar jouw website op externe websites wordt geplaatst, verhoogt uiteindelijk je AS. Hoe hoger deze is, hoe ‘betrouwbaarder’ je website is. Google laat jouw website dan eerder zien aan potentieel nieuwe bezoekers die op zoek zijn naar jouw dienst of product. Hiermee vergroot je je merkbekendheid dus. Dit is natuurlijk niet meteen geregeld na het plaatsen van één artikel. We zijn hier een onbepaalde tijd maandelijks mee bezig voor de beste resultaten.

Wanneer je linkbuilding aan ons wilt uitbesteden, hoeft dit niet alleen het schrijven en plaatsen van artikelen te zijn. Er zijn nog andere manieren om jouw websitelink te plaatsen op externe websites. Meer weten? Wij vertellen je er graag over in een persoonlijk gesprek bij ons in Dongen.

Kies voor kennis en expertise

The Sequel in Dongen is al tientallen jaren dé reclame agency in de regio. Wij hebben door de jaren heen een gespecialiseerd team samengesteld met professionals die kennis hebben binnen verschillende expertises. Wanneer je linkbuilding bij ons wilt uitbesteden, wordt je in contact gebracht met onze SEO-specialist. Plan een vrijblijvende inspiratiesessie met ons in, bel bij vragen naar +31 (0)162 561101 of stuur ons een e-mail via info@thesequel.nl.

plant tak afbeelding

Samenwerken?

Plan je gratis inspiratiesessie in

Tuur

Content creator

tuur-over-ons

Klanten waarvoor we werken

Alleen maar succesverhalen