fbpx

WEBSITES DEVELOPMENT

Uw website is uw visitekaartje. Een overzicht van wat u als merk of bedrijf te bieden heeft. Het is een informatieplatform of een digitale vertaling van winkel. Uw website moet een grote groep bezoekers overtuigen om met jou als bedrijf in zee te gaan.

Voor ons staat website-ontwikkeling voor de totale ervaring. Hoe ervaart de klant uw website, kunt u hem gemakkelijk zelf regelen? Krijgt de juiste persoon de juiste informatie en uiteindelijk … genereert uw website geld?

Meer weten?

Laten we beginnen met contact te maken.

WEBSITES DEVELOPMENT VAN A TOT Z

Wij realiseren de website’s van (bijna) al onze klanten. Hieronder verstaan wij niet alleen de oplevering van uw website maar ook het onderhoud hiervan. Voordat wij met bouwen beginnen, willen we graag weten wat je wilt bereiken met je website. Daarna gaan we analyseren hoe bezoekers zich op jouw website gedragen. Zo proberen wij de bezoeker naar de juiste informatie te sturen en ze te stimuleren tot conversie. Denk hierbij aan direct kopen van producten, het invullen van contactformulieren, het bellen naar je bedrijf of het langskomen in je showroom.

De marketing om je website heen verzorgen we ook; denk aan banners, social media, SEO en advertising. Dit zijn allemaal manieren om meer bezoekers op je website te krijgen. Het uiteindelijke doel is dat je website voor jou werkt en niet andersom!

ONZE WERKWIJZE

Voor we aan een website beginnen horen we graag wat je ermee wil bereiken. Als de doelstellingen en de doelgroep duidelijk zijn, maken we een bouwplan. Samen brengen we in kaart wat je merk wil vertellen en hoe we dat vertalen naar beeld, tekst en interactie. We gaan voor een resultaat waar we allebei trots op kunnen zijn en waar je doelgroep zich helemaal in kan vinden. Om een website up to date te houden, zorgen we ook voor onderhoud.

Meer weten?

Laten we beginnen met contact te maken.