fbpx

WAT WE
DOEN?
TE VEEL OM
OP TE
NOEMEN

fist-black

Branding

Branding is niets meer of minder dan je merk versterken. We trekken alles uit de kast om je merk te onderscheiden van de concurrentie. Zodat potentiële klanten je merk al kennen voordat ze ernaar zoeken.

E-commerce

Retail verplaatst zich steeds meer van bricks naar clicks. Dus moet je zorgen dat alles aan je webwinkel klopt: de techniek, de winkelervaring, de vindbaarheid, te veel om op te noemen.

Website development

Wat moet je website voor je doen? Het kan je visitekaartje zijn. Een compleet informatieplatform of een indrukwekkende merkbeleving. Of je belangrijkste instrument om nieuwe klanten te werven.

Backend development

Een website beoordeel je vaak aan wat je ziet. Terwijl de belangrijkste zaken zich vaak aan de achterkant afspelen. Net als bij een auto bevindt de meest innovatieve oplossingen zich vaak buiten het zicht, onder de motorkap. Ook wel bekend als de backend van een website.

Grafische Vormgeving

Een goed logo of een complete visuele identiteit; The Sequel verzorgt de grafische vormgeving voor je merk in een stijl die bij je past. Online en offline. Digitaal en analoog.

Video content

Bewegend beeld is here to stay. Video content op je eigen website en social kanalen als Youtube, Facebook, Instagram en LinkedIn wordt steeds belangrijker. The Sequel helpt merken om hun verhaal te vertellen.

Reclamebureau

We geloven niet in ‘U vraagt wij draaien’. Soms zijn we zo eigenwijs dat we nee verkopen. Omdat we een betere oplossing voor ons zien. The Sequel kijkt altijd naar het grotere plaatje.