Meet Your Crew

The Sequel® bestaat uit een team van verschillende expertises. Ieder ondernemend in zijn of haar eigen vakgebied. We dagen elkaar graag uit om nieuwe ideeën te bedenken en avonturen aan te gaan. The Sequel® DNA karakteriseert zich dan ook als een op elkaar ingespeeld team met een open leerhouding. De markt veranderd en ontwikkeld altijd in een snel tempo. Daardoor blijven wij altijd innoveren om zo voorloper te blijven in de markt. Samen met jou bedenken en ontwikkelen wij doortastende strategieën.

Bel ons gerust voor vragen of onduidelijkheden, wij helpen je graag verder! Of ben je benieuwd met wie jij gaat samenwerken? Meet your Crew!

Philleke
Office Manager

Hallo! Mijn naam is Philleke en ik ben de office manager bij The Sequel®. Het team optimaal laten functioneren vind ik heel belangrijk. Daarmee kunnen wij namelijk onze klanten het beste helpen en ondersteunen. Ik zorg er voor dat jij op tijd de offertes en facturen ontvangt. Zo heb je altijd inzicht in wat wij voor je kunnen betekenen.

Mijn missie is jouw ambitie realiseren
Sven
Online marketeer

Hoi! Ik ben Sven en ik ben jouw online marketeer. Mijn passie ligt bij online marketing omdat ik het ontzettend leuk vind om jouw bedrijf de zichtbaarheid en vindbaarheid te geven die het verdiend! Recent ben ik vader geworden van een prachtige zoon. Heb jij vragen over hoe je online nóg meer succes kan behalen? Bel me gerust even, ik leg het je graag uit wat wij voor je kunnen betekenen!

Ik geef jouw bedrijf zichtbaarheid
Mark
WEBDEVELOPER

Mijn naam is Mark en ik ben jouw doorgewinterde webdeveloper. Ik hou er enorm van om me in alle nieuwe technologieën te verdiepen. Daardoor zorg ik ervoor dat ik jou het meest effectieve antwoord kan geven. Ik vind mijn werk echt leuk om te doen omdat ik volledige nieuwe websites tot leven roep. Samen met jou realiseren wij iets ontzettend moois!

I ALWAYS LEAVE MY MARK
Jim
Designer

Hi! Ik ben Jim, de designer bij The Sequel®. Ik vind het ontzettend leuk om bijzondere opvallende designs te creëren. Ik zorg er voor dat ik goed naar jou luister. Jij weet waarschijnlijk al hoe je het ongeveer wil hebben? Dan weet ik het vorm te geven. En zo niet, komen we samen tot het beste ontwerp dat bij jouw bedrijf past. Je kan bij mij terecht voor al je designs, fysieke designs en digitale designs. Ik wil graag met jou iets gaafs maken! Neem contact met me op om even te sparren of voor informatie!

Never go for the first option but for the best
Quintin
Eigenaar / Art Director

Ik ben Quintin en ben altijd al bezig geweest met werken in de reclame wereld. Dit is waar ik écht blij van wordt. Vernieuwende concepten bedenken, onderscheidende merkidentiteiten en opvallende designs, dat geeft mij energie. Ik denk graag in oplossingen voor jouw bedrijf om te kijken hoe we jouw bedrijfspotentie optimaal kunnen benutten. Mijn vraag aan jou: waar wil jij met jouw bedrijf heen? Kom gezellig eens langs om samen te kijken naar de mogelijkheden!

Mijn missie is jouw ambitie realiseren
Bob
Merkstrateeg / Project Manager

Mijn naam is Bob en ik ben een merkstrateeg. Wat dat inhoudt? Het betekent dat ik samen met jou ga onderzoeken hoe we jouw bedrijf, jouw merk, optimaal in de markt kunnen positioneren. Van merkidentiteit tot merkuitingen, intern en extern, maken wij jouw brandig uniek en onderscheidend in de markt. Ik ben altijd erg geïnteresseerd in jouw als ondernemer. Een unieke branding begint namelijk al bij jou als ondernemer. Ben jij op zoek naar een heldere merkstrategie, neem dan contact met me op!

Kies om gekozen te worden
Sylvia
Stagiaire

Ik ben Sylvia en studeer momenteel Communicatie en Multimedia design op Avans in Breda. Voor mijn studie heb ik de mogelijkheid om een halfjaar stage te lopen, ik heb ervoor gekozen om dat bij The Sequel te gaan doen. Ik koos bewust voor een reclame bureau, omdat ik het vertalen van een boodschap naar een creatief design ontzettend leuk vind. Daarnaast heb ik het ontzettend naar mijn zin in dit leuke team.

Je bent nooit te jong om te leren

    Mijn naam is en ik heb een vraag over Je kunt contact met mij opnemen via:
    email: telefoonnummer:
    Mijn vraag is: