fbpx

Reclamebureau regio Breda / Tilburg

Sinds 2019 gaan wij niet meer door het leven als Quintin Design maar als The Sequel. Met deze naamswijziging gaan we groter dan ‘design’ alleen. We zijn doorgegroeid tot een full-service reclamebureau. Nog steeds gespecialiseerd in grafische vormgeving, maar ook E-Commerce, Branding, Reclame maken en internet marketing. Nog steeds kunt u bij ons terecht voor kleine dingen zoals logo’s en promotiematerialen maar ook voor een complete branding, huisstijl of reclamecampagne van uw bedrijf of merk. Als reclamebureau in de regio van Tilburg en Breda verzorgen wij uw concept en nemen daarbij ook de zorg voor het grafisch ontwerp en marketing uit handen. In elk project op het gebied van reclame, grafische vormgeving en online marketing zien wij een mooie uitdaging.

RECLAMEBUREAU

We geloven niet in ‘U vraagt wij draaien’. Soms zijn we zo eigenwijs dat we nee verkopen. Omdat we een betere oplossing voor ons zien. The Sequel kijkt altijd naar het grotere plaatje. Vanuit de positionering van je merk bepalen we de marketingstrategie. En pas daarna gaan we aan de slag met websites, Facebookpagina’s, folders, banners of complete campagnes.

Reclamebureau The Sequel zet u en uw bedrijf gegarandeerd op de kaart met unieke Grafische vormgeving, internet marketing en fotografie. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons en wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze studio in Dongen.

Wij zijn niet al jaren gespecialiseerd in enkel reclame. Ook hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in diverse services om uw bedrijf on- en offline beter zichtbaard te maken. Door de combinatie van ervaring, enthousiastme, professionaliteit, flexibiliteit en een passie voor reclame en grafisch design hebben wij al voor diverse bedrijven de stap naar ‘the next level’ mogen betekenen.  Als reclamebureau in de omgeving van Dongen en Tilburg is het uitwerken van uw ideeën onze kerntaak.

Meer weten?

Laten we beginnen met contact te maken.

KANSEN ZIEN

Als betrokken reclamebureau werken we met al onze klanten structureel nauw samen. Vaak zijn we zo nauw bij een merk betrokken dat we kansen zien om mee te ondernemen. Met behulp van techniek of ontwikkelingen in de markt kunnen we meer klanten, leads of omzet voor je bedrijf genereren.

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

DO YOU WANT TO GET STARTED WITH YOUR BRAND?

[/ vc_column_text]

[/ vc_column] [/ vc_row]